Луцький фотограф поділився атмосферними фото з концерту «ЛЯПІС 98»

14 Червня 2019, 11:22
4072

У Луцьку відгримів концерт гурту «ЛЯПІС 98». Луцький фотограф Ігор Диня поділився атмосферними світлинами із заходу.

Концерт відбувся у четвер, 13 червня, у розважальному центрі «Промінь». Фото чоловік опублікував на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Як на дві години повернутися в юність? Попасти на концерт ЛЯПИС 98. Мурахи по шкірі бігали табуном. Літо, вечірні посиділки під гітару, супер», – написав фотограф.

Оркестр «Ляпіс 98» та Сергій Міхалок представили ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається», яке складається тільки із золотих хітів і улюблених пісень, які співають уже кілька поколінь.

«Кожен їхній концерт – це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій – це потрібно бачити і відчувати! Вони дарують людям радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці! Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня – хіт і шлягер на всі часи, і підспівують їх тисячні зали в будь-якій точці світу! «Ляпіси» актуальні завжди і всюди», – зазначають організатори заходу.
















 


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024