СПОРТ або БІЗНЕС? БІЗНЕС або СПОРТ?

14 Червня 2019, 10:30
Василь Петрищак 2134
Василь Петрищак

Власник мережі спортивних клубів «PLAZA» Василь Петрищак у блозі поділився роздумами щодо того, як спорт може допомогти у розвитку бізнесу.

Вашій увазі текст блогу в повному обсязі, без змін і правок:

 

На перший погляд спорт і бізнес абсолютно не пов'язані. Але давайте розглянемо детальныше.
.
Спорт та фізична культура допомагають розвивати цілісність особистості.

Люди, які займаються циклічними видами спорту, розвивають в собі психологічну рівновагу, витривалість, терпіння. Це дуже важливі якості, як в бізнесі так і повсякденному житті.
.
Цілеспрямованість - головна компетенція в бізнесі і не тількі. Щоб дістатися з точки А в точку В, потрібно позначити цю точку В на карті. Ставте перед собою великі ціл, але реальні цілі на теперешній момент. Цілі можуть викликати страх, тому, що доведеться вийти із зручної зони.
.
Планування - основа будь-якої усвідомленої діяльності. Завжди повинен бути план: короткостроковий, середньостроковий, довгостроковий. Планувати важливо і в бізнесі, і в спорті. Планувати абсолютно все: свій сезон, рік, кожне тренування і кожен старт.
.
Рішучість. Ще один з ключових моментів діяльності. Це означає здатність швидко приймати рішення і підлаштовуватися під обставини. Володіючи рішучістю, ви безумовно можете досягти великих висот в і бізнесі, і спорті.
.
Постійне навчання. У бізнесі це само собою зрозумілі речі, які застосовуються і в спорті. Читання, аудіокниги, відеоматеріали, спілкування з людьми, які вже досягли певних успіхів у спорті: вчитися завжди необхідно.
.
Час. Сьогодні його називають найдорожчим ресурсом успішних людей. І як би не дивно це звучало, економії часу сприяє спорт. Тренування допомагають серйозніше ставитися до планування дня, прибрати все непродуктивне і деструктивне, систематизувати все життя.
.
Спорт або бізнес? Бізнес або спорт? Як дві протилежні стихії вони вимагають від людини повної самовіддачі і постійного руху вперед. А як ви вважаєте, успіх в спорті пов'язаний з високими досягненнями в бізнесі?

Читайте також: У Луцьку в клубі «PLAZA» змагалися силачі

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром