Луцькі муніципали полюють на автохамів у «спальниках»

13 Червня 2019, 22:15
3037

Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міськради розпочали боротьбу зі стихійним паркуванням авто у спальних мікрорайонах.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту у Facebook.

На базі департаменту муніципальної варти розпочав роботу ще один інспектор з паркування для боротьби з порушниками правил зупинки та стоянки автотранспортних засобів Володимир Майко, який пройшов навчання та здобув спеціальні навики для цієї роботи.

Інспектор вкомплектований: сертифікованим планшетом, портативним принтером для друку повідомлень та постанов, лазерним світловіддалеміром, нагрудною камерою та POS-терміналом, за допомогою якого можна відразу оплатити стягнення.

Уже сьогодні розпочали роботи в «спальних» районах міста, на вулицях Кравчука, Бенделіані, бульварі Дружби Народів та проспекті Соборності.
До кінця місяця планується підготуватим ще 5 інспекторів з паркування, щоб охопити більшу частину міста. На даний час розробляються маршути для роботи таких осіб.

Нагадуємо, що інспектори з паркування наділені повноваженнями щодо контролю за дотриманням водіями правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів шляхом здійснення фото та відеофіксації порушень і винесенням повідомлень та постанов у справах про адміністративні правопорушення, навіть без присутності водія.



Читайте також: Луцькі муніципали оштрафували продавчинь за нічний продаж алкоголю

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром