Луцьким школярам подарували оригінальні флікери

13 Червня 2019, 19:10
2915

У Луцьку учні шкіл №4 та 14 отримали світловідбивачі у формі наклейок та брелків.

Їх виготовили і подарували представники соціально відповідального бізнесу, підтримавши добру традицію проекту «Світлодіти – забезпечити всіх учнів області флікерами», – інформує Патрульна поліція Волині.

Інспекторка Ольга Шмігель наголосила, щоб діти носили флікери на верхньому одязі чи рюкзаках, а не чіпляли деінде, адже вони рятують життя, дозволяючи водіям бачити дитину в темноті.

Керівник будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, що часто їздить містом і зауважує, що в темну пору доби як діти, так і дорослі пересуваються без світловідбивачів.

«Побачивши ініціативу бізнесменів, які надали дітям браслети та жилетки, ми також долучились, виготовивши півтисячі флікерів, і передамо цю хорошу естафету іншим соціально відповідальним компаніям», – наголосив Андрій Разумовський.

Опісля патрульні поліцейські провели з дітьми КАПА-квест на знання правил дорожнього руху спільно з партнерами. Школярі ділились на команди та в ігровій формі виконували певні завдання. Пройшовши всі етапи, мали змогу посидіти у службовому автомобілі, а потому отримати сувеніри.

Нині в області триває комплекс подій в рамках загальноукраїнської акції «Школа! Поліція! Безпека». Поліцейські з різних міст України обмінюються досвідом та долучаються до проведення різноманітних заходів.
















Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024