П'яний лучанин на «Skoda» влетів у три автомобілі

13 Червня 2019, 14:48
2665

На автодорозі поблизу села Копачівка Рожищенського району автомобіль «Skoda» під час обгону зіткнувся із трьома транспортними засобами.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 червня ввечері по 19:00, – інформують на сайті Національної поліції.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Skoda» в стані алкогольного сп’яніння перебував 28-річний житель Луцька. Під час виконання маневру обгону, водій допустив зіткнення з попутними автомобілем «Mercedes», причепом вантажівки «КамАЗ» та зустрічним автомобілем «Volkswagen».

В наслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen» з’їхав з дороги та перевернувся. Його водія, 36-річного жителя Луцька, госпіталізували. Травмувався у ДТП також і водій автомобіля «Skoda», його не госпіталізовували. Транспортний засіб поліцейські затримали.

Встановили, що автомобілем «Mercedes» керував 42-річний житель Рожищенського району, а за кермом вантажівки «КамАЗ» перебував 58-річний лучанин. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рожищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тисяч гривень до 8,5 тисяч гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.



Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром