«Волинська область – європейська територія», – Олександр Савченко

13 Червня 2019, 11:28
Олександр Савченко 2149
Олександр Савченко

Володимир Зеленський звільнив 15 голів обласних державних адміністрацій. Серед них – і голову Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка.

Екс-очільник області написав звернення на своїй сторінці у мережі Facebook.

Текст подаємо без змін:

«За цей короткий проміжок часу, який ми пропрацювали разом на Волині, впевнено кажу, що пишаюся її людьми, її можливостями, потенціалом та талантами. Особливо захоплююся співучістю волинян, якою був вражений на Першому фестивалі повстанських пісень.

Дякую кожному, хто працював на благо княжої Волині. Кожному, хто своєю щоденною працею доводив, що Волинська область – європейська територія. Адже Європа – це не лише ходити чи їздити машиною гарними дорогами. Це, в першу чергу, важка праця та турбота про державу.

Не хочу говорити зараз про те, що вдалося зробити, а що ні. Зроблено багато, та ще багато праці попереду. Нині головне, аби область і надалі рухалася у європейському напрямку розвитку.

Я дуже добре розумію проблеми Волині. Вони пройшли через моє серце, адже за рік роботи об’їхав усю область. Волиняни дуже щирі люди. Дещо обережні, але щирі. Цим мене і підкупили. І я абсолютно не жалкую, що втратив частину здоров’я і, нормально пропрацювавши рік із лишком, щось залишаю.

Дякую вам, краяни, що не чув поганого слова від вас.

P.S. Так як у мене сьогодні останній робочий день, то і публікація ця – остання. Моя публічна сторінка у «Фейсбуці» днями припинить роботу».

Читайте також: Директорка луцької книгарні розповість про 31 день мандрів.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром