«Цю милу дівчину хочеться вбити»: як у антикафе Хелловін святкували

01 Листопада 2016, 11:51
4199

Перегляд фільмів жахів, «Мафія», моторошні гарбузи, павуки на стінах та павутина на дзеркалах – у такій атмосфері молодь святкувала Хелловін.

Розважалися, лякали та демонстрували лячні образи під час «Halloween party» у антикафе «Inner space» в ніч з 31 жовтня на 1 листопада.

Співорганізатор дійства адміністратор антикафе «Inner space» Ольга розповіла, що найстрашніша частина заходу – перегляд фільмів. Навіть мультики обрали не звичайні, а з елементами жахів.



У закладі діяла стилізована фотозона, учасники мали змогу пограти у настільні ігри та посмакувати святковими солодощами, але найбільше всіх привабила гра «Мафія».



Саме вона занурила учасників у атмосферу моторошного свята. Типовими були фрази «цю милу дівчину хочеться вбити», «буду відчувати себе ущербленим, якщо ми не вб’ємо когось з них двох» і подібні до них.

Не всі учасники були досвідченими гравцями, проте це нікому не завадило. Усі отримували задоволення, а доказом цього ставали постійні вибухи реготу.



Ще однією розвагою став настільний футбол, який привернув увагу значної частини молоді. Захват викликав тетріс, знайдений у приміщенні антикафе. Інші настільні ігри теж не лишились поза увагою, тому на вечірці нудно не було нікому.




«Мені сподобалось все, тому що це і знайомства з цікавими людьми, і класно проведений час. Це хороший спосіб почати гарно, святково, інтелектуально і весело будні понеділка. Я не дуже часто граю «Мафію», але сьогодні я дізнався, що існує класична і ще кілька видів гри. Я думаю, що буду частіше слідкувати за такими тусовками», – ділиться враженнями гість вечірки Віктор.




Учасниця Ольга розповідає, що раніше такі заходи не відвідувала, але цей змінив її бачення.

«Сюди потрапила випадково, запросили друзі, і мені дуже сподобалось. Тут зібрались цікаві, абсолютно різні люди і я дуже рада, що сюди прийшла. Як на мене, в «Мафії» головне стримувати емоції і вчасно прокинутись, щоб ніхто нічого не запідозрив», – сміється Ольга.





Організатори заходу кажуть, що задоволені вечіркою та обов’язково робитимуть подібні.

«Я думаю, що ігри в «Мафію» будуть продовжуватись, тому що я бачу, що всім сподобалось. В цій грі головне – спостережливість. Будь ти мирний житель чи мафія, треба дивитись, спостерігати за людьми. Це розвиває якісь навики, які можливо допоможуть, а можливо і ні. Але насправді цікаво, це ж психологічна гра»,  –  розповіла співорганізатор «Halloween party» Олеся.








































 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Листопада 2016, 18:36
Котика хоч погодували?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром