У луцькому супермаркеті під написом «Купуй українське» продають російські соки

15 Вересня 2015, 11:50
3529

Відомий луцький фотограф Павло Березюк обурений наявністю продуктів російського виробництва на прилавках луцьких супермаркетів. 

Вчора, 14 вересня, він на своїй сторінці у «Fecebook»  опублікував світлину із зображенням російських соків «Сади Придонья».

Увагу Павла Березюка привернуло не тільки очевидне походження продукту, а й те, що саме біля цього товару красувався напис «Купуй українське».

«Тут якийсь мужик прийшов» – пряма мова охоронця по рації до адміністратора «Експрес Там-Таму», що по Відродження, на моє прохання покликати когось, – написав фотограф. - Ну не зміг промовчати, виробник соків росія...»

На ситуацію сьогодін, 15 вересня, відреагував голова ГО «Бойкот» Михайло Бабенчук, який завітав до супермаркету. Про це активіст написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook».

«Вранці завітав до Там-Там Експресу, що на пр. Відродження. Знайшов цю гидоту, правда вже відповідно промаркована (ну я й від себе дещо додав). Дякую Паші Березюк за пильність! В відділі маркетингу та реклами вважають позначення російського соку табличкою «Купуй українське» – помилкою (я й іншого не очікував). «Шановне» керівництво ТОВ «Континіум-Трейд», ви розповідали про свою патріотичну позицію і бла бла бла, про те, що змушені розпродати залишки російського і все. А «Сади Прідонья» – теж залишки???? Я не здивуюсь, що завтра на ваших полицях з' являться «Поля ЛНР», або «Агароди ДНР». Шановні покупці, в чергове прошу добре думати де і що купувати. Слава Україні! Смерть ворогам!», – написав громадський активіст.

До слова, дивні конфузи з маркуванням російських товарів у мережі «Там-Там» – не рідкість. 7 вересня луцький діджей Володимир Mix поширив у соціальній мережі «Вкантакте» фото ще одного ціквого товару.

«Там Там», Кружка «Я люблю Україну» – зроблена в Росії», – написав Володимир. 

Коментарі
19 Вересня 2015, 02:51
и что ???? что сделано в России... как будто нет родственников в России у людей из Украины ... я бы попробовал этот сок на вкус, а то наши соки разбавлены водой на 50 процентов ....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром