Глушець: хочуть збудувати багатоповерхівку для поліцейських

01 Листопада 2016, 09:30
1925 Джерело: Pro.cn

На земельній ділянці, що по вулиці Глушець хочуть збудувати десятиповерхівку, у якій будуть передбачені квартири для поліцейських-атовців.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у понеділок, 31 жовтня.

Земельна ділянка, на якій передбачається будівництво, знаходиться у постійному користуванні управління Національної поліції.

Головний архітектор міста Леонід Герасимюк розповів, що управління має намір віддати землю забудовнику в обмін на квартири для учасників АТО.

Від початку на землі планували звести будинок до 4 поверхів. Проте проектанти пропонують внести зміни та затвердити висотність у 10 поверхів.

Голова комісії Андрій Козюра зазначив, що таке рішення буде суперечити закону. Адже згідно генерального плану на земельній ділянці зелена зона та автомобільна розв’язка, а план детального зонування передбачає висотність до 4 поверхів.  

Відтак на комісії вирішили рекомендувати виконавчому комітету не затверджувати детальний план території у зв’язку з невідповідністю генплану та зонінгу.

Коментарі
02 Листопада 2016, 13:36
Козюра, а твоє "Буратіно" відповідає плану?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром