Лучан запрошують на презентацію фотоальбому про Луцьк

11 Червня 2019, 18:10
1518

У Луцьку відбудеться презентація нового фотоальбому «Луцьк».

Захід організовують у середу, 12 червня, у конференц-залі департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» (вулиця Лесі Українки, 35).

«Зберегти найяскравіші спогади про Луцьк або викликати непереборне бажання приїхати до нашого міста покликана  ініціатива управління туризму та промоції міста Луцької міської ради  з видання нового фотоальбому «Луцьк», який у новому мистецько-ліричному прочитанні презентує наше сучасне та сповнене історій місто. Фотоальбом містить білше ніж 300 фотографій Луцька, які відображають наше місто і передають його неповторність, настрій та красу. До роботи над альбомом були залучені не просто професіонали, а передусім залюблені у рідний Луцьк містяни», – пишуть організатори.

Фотограф Віктор Петрук протягом року полював за настроями Луцька у різні пори доби – фіксував його обличчя – жителів і гостей, його поставу – пам’ятки, споруди та простори довкола,  його ритми – події та пригоди. Саме він відфотографував основний масив світлин альбому, саме крізь грані його таланту і об’єктива лучани та гості міста споглядатимуть Луцьк у цьому виданні. 

Також частку свого фототаланту вклали у видання  фотографи Костянтин Семицький, Максим Тарківський та Максим Кудимець

Художній образ альбому створила дизайнерка Інна Питель, авторка візуальних образів багатьох промоційних видань Луцька, а також бренд-буку нашого міста. 

Літературну редакцію видання здійснила поетеса Ольга Ольхова, чиїми творами, присвяченими рідному місту, надихались усі члени творчої групи проекту. 

А втілили альбом у папері — Жанна Гадяк та колектив друкарні «Волиньполіграф».

Читайте також: У «ПортCity» – свято морозива.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром