Луцьк, 14 вересня: ротація у «Світязі», нічний продаж алкоголю та новели про котли

14 Вересня 2015, 23:43
1988

Дізнайтеся, як розпочався робочий тиждень, у нашій постійній рубриці «Картина дня»

«Світязь» на ротації. В зону проведення АТО замість старого контингенту, який повертається на відпочинок, їде нове поповнення. Щоправда термін «нове» можна вжити умовно, адже для багатьох це вже третє чи четверте відрядження у зону бойових дій. У складі «Світязя» з чоловіками-воїнами присутня також жінка-офіцер Наталія Герасимчук, яка нестиме службу на рівні з чоловіками, та священик Олександр Мазурак, котрий морально підтримуватиме правоохоронців.

«Іловайськ» у Луцьку. В місті презентували «Іловайськ» - книгу про війну. Її автор, Євген Положій, перед написанням сам побував у зоні проведення бойових дій, спілкувався з солдатами на передовій та в тилу, з журналістами та волонтерами. А для висвітлення більш об’єктивної картини автору довелось читати російські та сепаратистські сайти. Книга складається з новел, частина з яких безпосередньо військових дій не стосується.

Молоді: призупинили скандальне будівництво. Спорудження нового фітнес-центру на проспекті Молоді призупинено. Це стало можливим після скарг місцевих жителів та прибуття на місце будівництва правоохоронців. Лучани обурені, адже будівництво супроводжувалось сильним шумом та могло спричинити просадку ґрунту, а відтак і руйнування житлових будинків.

На Дубнівській продавали алкоголь. Адміністративним протоколом для продавця одного з магазинів міста завершився нічний рейд з виявлення точок продажу алкогольних напоїв після 22.00. Заборону порушив продавець магазину «Київський майдан».

Конкурс селфі. Центр туристичної інформації та послуг дав старт новому конкурсу. Його суть полягає у створенні найбільш оригінального фото з відомим луцьким кликуном. Організатори пропонують розміщувати фото з кликуном у соціальній мережі «Вконтакте». Герой фото, яке набере найбільшу кількість вподобань, отримає подарунки від туристичного центру.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром