Лучанин підробляв алкоголь відомих марок

11 Червня 2019, 14:23
2154

Лучанин у власному будинку організував підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв із сировини невідомого походження, які можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.

В рамках операції «Акциз-2019» та досудового розслідування у кримінальному провадженні фіскали Волині припинили роботу чергового підпільного цеху з виробництва фальсифікату та викрили місце його накопичення, – інформують ГУ ДФС у Волинській області.

Фальсифікат, який  виготовлявся в жахливих антисанітарних умовах під виглядом різних торгових марок ймовірно реалізовувався на території міста Луцька та Луцького району.

Відтак, правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури області, в ході проведення санкціонованих обшуків приватного будинку та гаражного приміщення ліквідовали підпільний цех по виготовленню фальсифікованої алкогольної продукції та викрили місце накопичення такого сурогату. За наслідками проведених заходів з незаконного обігу вилучили понад 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого виготовляли «оковиту» та близько 1000 пляшок готової алкогольної продукції, маркованої підробленими марками акцизного податку, вартістю близько 400 тисяч гривень.

Разом з тим, вилучили обладнання для такого незаконного виробництва.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені ТМЦ.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром