«Евакуатор купили недостатньо потужний для луцьких реалій», – підприємець Володимир Пащенко

31 Жовтня 2016, 16:52
2664

Підприємець, у якого міська рада орендувала евакуатор, вирішив його продати та замінити на більш потужний, а міську раду про це не повідомив і договір не розривав.

Чому так відбулося, Володимир Пащенко пояснив на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що 8 жовтня у місті почав працювати евакуатор з маніпулятором вантажною підйомністю 3,5 тонни. У той же день патрульні відправили на штрафмайданчик першу автівку, припарковану з порушенням.

Подаємо допис без змін та доповнень.

«Несподівано для себе став героєм новин) Причина - продаж евакуатора.

Перш за все наголошую: ситуацію з евакуатором повинні коментувати представники виконавчих органів Луцької міської ради та комунального підприємства "АвтоПаркСервіс". Усім настійливо раджу звертатися до них. Але вирішив все таки сам дfти певні роз’яснення усім, кому цікаво.

1.ЧОМУ Я КУПИВ ЕВАКУТОР? Ідея купити евакуатор і здати в оренду комунальному підприємству належить не мені, а луцькій мерії. Усі знають, що проблема неправильних парковок для Луцька є великою. Усі знають, що евакуатор може реально виправити цю ситуацію. Але бажаючих купити його довго не знаходилося. Так пояснили мені. І запропонували: ти купи, ми будемо орендувати. Я погодився. До речі, вибором евакуатора займалися теж спеціалісти "АтоПаркСервісу". Це важдиво з огляду на пункт 2.

2. ЧОМУ ЕВАКУАТОР ВИСТАВИЛИ НА ПРОДАЖ. Евакуатор купили недостатньо потужний для луцьких реалій. Бо в ході роботи не раз виникала потреба евакуювати буси, а раз навіть – трактора. Нашому евакуатору такі завдання виявилися заскладними :)) Не розрахований він на це. Хоча у своїй "ваговій категорії" він абсолютно справний і самодостатній.

3. ЧИ БУДЕ У ЛУЦЬКА НОВИЙ ЕВАКУАТОР. Питання не до мене. Я у цій ситуації - тільки підприємець, який готовий співпрацювати. Буде нова пропозиція від міста – будемо радитися, розглядати і вирішувати. Пропозиції поки що не було. Зі свого боку можу пообіцяти: не буду бездушним "хапугою" і не буду намагатися нажитися на проблемі. Я теж лучанин і готовий внести посильний вклад у наведення порядку в місті. Зрештою умови співпраці і так усім відомі…»

Коментарі
31 Жовтня 2016, 19:45
&quot;ти купи, ми будемо орендувати.&quot;<br/><br/>17000usd(вартість) * 25грн(1usd) / 16000грн(оренда) = 26 років оренди щоб його відкупити
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром