«Я проголосувала б», – реакція журналістки на заяву Шкітера

11 Червня 2019, 12:10
1641

Журналістка «Першого» Людмила Яворська зазначила, що тих, хто не є «договороздатним», з'їдають ще на низькому старті. 

Так вона відреагувала на заяву співзнасновника Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тараса Шкітера про відмову балотуватися у нардепи від партії Вакарчука, – пише ІА «Конкурент».

«Пам'ятаєте емоцію, з якою велика частина українців йде на вибори? «Та не було ж з кого вибирати...» – бідкаємося і не можемо надивуватися, де ж всі «нормальні», «толкові», «достойні конкурувати»... Думаємо, що то випадковість. Але ні. Це – банальні договорняки, які формують бюлетені так, щоб шансів у нас, виборців, не лишалося. А хто «недоговороздатний» в цих договорняках кров'ю підписуватися – того з'їдають. Чітко, жорстко, ще на низькому старті. Так я собі бачу цю ситуацію», – написала Людмила Яворська у Facebook.

Також вона запевнила, що Тарас Шкітер був би в рази кращим депутатом для Луцька, ніж попередні. 

«Ні, я не велика фанатка чи подруга Тараса Шкітера. Ми взагалі мало знайомі і ніколи толком не спілкувалися. Але так, я впевнена, що він був би в рази кращим депутатом для Луцька, ніж два попередні нардепи-мажоритарники. Яких ніхто в Луцьку після виборів не бачив. Які не зробили за каденцію для міста ні-чо-го. Одним словом, Віктор Левандовський, передайте Святославу Вакарчуку, що він стратив, бо мав реальний шанс на плюс одного толкового нардепа. А Тарасу радила б іти в самовисуванці. Я б проголосувала. А якщо вже я повірила... думаю, шанси повоювати є. Принаймні лучани отримали б право вибору», – додала вона.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром