Сформували територіальні виборчі комісії на вибори 11 грудня

31 Жовтня 2016, 14:42
1917 Джерело: kordon.in.ua

Третину посад у керівних складах новосформованих територіальних виборчих комісій на Волині отримала політична партія ВО «Батьківщина», 27% – «Блок Петра Порошенка «Солідарність», по 13% – «Українське об’єднання патріотів «УКРОП» та Радикальна партія Олега Ляшка, по 7% – «Народний Фронт» та Опозиційний блок.

Про це стало відомо Громадянській мережі ОПОРА у неділю, 30 жовтня.

Нагадаємо, що 11 грудня 2016 року відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у п’яти ОТГ у Волинській області

У Луцькому районі вибори відбудуться у Княгининівській сільській об’єднаній територіальній громаді (Княгининівська сільська рада (села Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники) та у Рокинівській селищній раді (смт Рокині, село Брище).

Відповідно до Постанови Луцької районної виборчої комісії Волинської області від 27 жовтня 2016 року «Про створення Княгининівської сільської виборчої комісії», ТВК з перших виборів сільських депутатів та голови Княгининівської ОТГ сформували у складі 18 осіб.

Головою новоствореної ТВК стала представник ВО «Батьківщина» Леся Семенюк, заступником обрали представницю Опозиційного блоку Оксану Козак, а секретарем призначили представницю партії «Народний Фронт» Тетяну Ковб.

З-поміж інших членів ТВК – три представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», по два представники від «Об’єднання «Самопоміч», Опозиційного блоку та Радикальної партії Олега Ляшка, по одному представнику від партій «Народний Фронт», «Батьківщина», «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», «Громадський рух «Народний контроль», «Свобода» та Аграрної партії України.

Довідка: відповідно до частини 6 статті 22 Закону України «Про місцеві вибори» районні територіальні виборчі комісії формують склад міських (крім міст, зазначених у частинах четвертій, п’ятій та восьмій цієї статті), сільських, селищних територіальних виборчих комісій у відповідному районі не пізніш як за 42 дні до дня виборів. Подання до складу відповідних територіальних виборчих комісій можуть вносити районні організації політичних партій, зазначених у частині другій цієї статті. Такі подання вносяться не пізніш як за 45 днів до дня виборів.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром