Кравчука: з території парковки зробили ринок автозапчастин

31 Жовтня 2016, 14:12
3019 Джерело: nashigroshi.org

Територію парковки поблизу ринку на вулиці Кравчука торговці автозапчастинами використовують не за призначенням і ще постраждають від цього.

Про це розповіла під час прямого ефіру програми «Протилежний погляд» головна муніципалка міста Юлія Сиротинська у п’ятницю, 28 жовтня.

Нагадаємо, «Формула» – це ринок, який розташований по сусідству із Завокзальним. Тут торгують автозапчастинами. Цей ринок розкинувся на 1,02 гектара. Частина цієї землі перебуває в приватній власності ТОВ «Формула» ЛТД, частину землі фірма орендує, зокрема і для функціонування парковки.

За словами ж начальниці муніципалів, ринок «Формула» не є законним. Юлія Сиротинська назвала це оманою адміністрації ринків міста, які, згідно договорів оренди, називають територію парковки територією, на якій можна здійснювати торгівлю.

«Адміністрація зовсім за іншою ціною продає так звані місця для торгівлі.  Ми неодноразово і з листами, і з приписами зверталися до керівництва даного ринку  про те, що не можна цього робити. На це ми отримали відповідь, що вони дають тільки дозвіл на паркування автотранспортних засобів», - зазначила головна муніципалка.

У свою чергу, торговці постраждають через те, що у місті заборонена торгівля з транспортних засобів:

«А люди, які там торгуватимуть, будуть страждати від цього, тому що у нас є рішення виконавчого комітету про заборону здійснення торгівлі з автотранспортних засобів на території міста і в тому числі на прилеглій території до ринку».

По місту, за її словами, є кілька таких територій, які призначені для паркування, а там чомусь ведеться несанкціонована торгівля.

«Будь-який товар можна придбати в межах ринків, яких на території міста достатньо», - вважає Сиротинська.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром