Бійці з обласного госпіталю побували на концерті Винника у Луцьку

10 Червня 2019, 16:11
3478

Численні фанати і шанувальники одного з найпопулярніших українських співаків Олега Винника просто шлаленіли від його відомих шлягерів та нових пісень під час концерту у Луцьку.

7 червня бійці, які проходять лікування в обласному госпіталі інвалідів війни, воїни запасу, разом з дружинами і дітьми, волонтери та супроводжуючі медсестри і лікарі відвідали концерт, – пише заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

Така можливість випала завляки благодійному проекту «Мистецька арт-терапія», що за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького проводить обласний благодійний фонд «Рідна Волинь».

Олег Винник ще раз засвідчив свою повагу до українських воїнів і, окрім своїх позитивних емоцій, подарував їм усім фото – відкритки з іменним автографом.

«З такою енергетикою, отриманою під час концерту Олега Винника, ми з подвійною силою готові відстоювати в бою суверенітет та цілісність нашої держави на сході України. Щиро дякуємо усім за духовну мистецьку арттерапію», – сказав один з бійців Андрій Федун.

1








Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром