Карпенка-Карого: водії не вміють користуватися парковкою

31 Жовтня 2016, 13:18
1910

Луцькі водії щоденно порушують правила паркування на першій платній комунальній парковці, яку нещодавно відкрили поблизу Варшавського ринку.  

Про це Район.Луцьк розповів заступник директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.

Нагадаємо, що 19 жовтня на вулиці Карпенка-Карого відкрили першу у місті платну комунальну парковку на 25 паркомісць, вартість стоянки за годину – шість гривень.

У комунальному підприємстві повідомляють, що через необізнаність водіїв змушені щодня проводити навчально-профілактичні бесіди стосовно правил паркування. Адже часто водії відмовляються платити за паркомісце, або ж оплативши, забувають залишити фіскальний чек під лобовим склом автомобіля.

До слова, штраф за неоплату паркомісця на облаштованому паркувальному майданчику паркоматами, або в’їзними та виїзними терміналами становить від 136 до 208 гривень.

Анатолій Носалюк розповідає, що працівники комунального підприємства «Автопарксервіс» уповноважені складати протокол про порушення правил паркування та відправляти його на розгляд адмінкомісії.

Наразі жодного порушника ще не оштрафували, оскільки два тижні триває роз’яснювальна робота для водіїв. Проте у комунальному підприємстві закликають дотримуватися правил користування парковкою та попереджають про відповідальність за їх порушення. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024