Через пошкодження стільців на «Авангарді» завели кримінал

10 Червня 2019, 15:11
львівські ультрас пошкодили сидіння 1679
львівські ультрас пошкодили сидіння

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна під час футбольного матчу на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 8 червня, під час футбольного матчу між командами «Волинь» (Луцьк) та «Карпати» (Львів) на стадіоні «Авангард» вболівальники львівського футбольного клубу зривали з трибун сидіння та підпалювали їх. Вогонь загасили працівники Державної служби надзвичайних ситуацій, ніхто з людей не постраждав.

Поліція за фактом умисного пошкодження майна проводить досудове розслідування в ході якого будуть встановленні всі обставини кримінального правопорушення та особи причетні до його скоєння.

Санкція статті визначає покарання у вигляді, зокрема, штрафу, чи громадських або виправних робіт. Найсуворіше покарання – обмеження волі або позбавлення волі на строк до трьох років.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром