Для найменших лучан провели хелловінське шоу

31 Жовтня 2016, 11:59
2734

Культурно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті» 30 жовтня відзначав Хелловін і впродовж цілого дня жахав своїх відвідувачів.

Про те, як провели свято найменші його учасники, розповів Таблоїд Волині.

В ігровому центрі «Лімпопо» о 16:00 відбулося шоу «Витівки пустунчика кажанчика» для найменших та найжахливіших. З дітлахами розважалися відьма, скелет і кажанчик, котрий сумував через те, що не вміє літали. Діти дуже старалися його цьому навчити.

Костюми малечі відповідали святковій атмосфері та нагадували справді моторошний Хелловін. Тут зібралося кілька десятків відьом, дракули, монстро-котики та герої улюблених і дуже популярних фільмів, а маленька Харлі Квін навіть принесла з собою биту.

Найголовнішою частиною свята для малечі стали конкурси. Відьми губили капелюхи в лабіринті, зомбі танцювали в колі з мітлою, нечисть акуратно носила по залу кришталеве око.









Аби отримати призи, усі бажаючі принесли свої страшні гарбузи, старанно виготовлені вдома. Найменша учасниця Грета разом з мамою принесла гарбуз, який мав би злякати навіть найсміливішого дорослого.

Не залишився неоціненим жоден костюм малечі. За них діткам подарували стильні брелоки.
   
Продовжилося свято дитячою дискотекою з вигуками «Цукерки або смерть!». По-справжньому моторошний вечір став для малечі цікавою розвагою.

А для підлітків у кафе «Стоп-кадр» провели «Посиденьки у веселого Каспера».



















Коментарі
01 Листопада 2016, 15:46
Жах! День ангела святкували? Що вчите дітей? Не забудьте власники, організатори, учасники цього "свята" вам за це прийдеться відповідати, навіть якщо ви в це не вірите!
01 Листопада 2016, 15:58
Перед ким відповідати? перед б-гом?))
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром