Луцька стоматологія: скільки коштує блискуча усмішка

14 Вересня 2015, 17:34
36013

Де і як лікують зуби в місті.

Тема лікування зубів для багатьох ще з дитинства залишається доволі болісною. Бояться пацієнти не лише самого процесу, а й марного витрачання грошей, якщо роботу виконають неякісно. Район.Луцьк дослідив, що пропонують луцькі стоматологи і скільки це коштує.

У місцевих стоматологічних кабінетах не рекомендують відбілювати і майже не виривають хворих зубів. Проте вам завжди полікують зуби, зроблять їхню реставрацію, професійне чищення та нададуть ортопедичні послуги.

Однак вирвати настирливо болючий зуб можна не всюди. Таку послугу надають лише у кількох стоматологіях. Інші ж старатимуться полікувати хворий зуб, якщо при огляді не буде виявлено, що він не підлягає відновленню.

Якщо таки видалити зуб, або й кілька, стоматкабінети пропонують скористатися протезуванням. Коштуватиме така послуга від 600 гривень, залежно від потрібного протезу.

На пошкоджені зуби можуть встановити також коронки, ціни яких залежать і від матеріалу, і від їхньої кількості.

Якщо пощастило і хворий зуб таки можна врятувати, то у луцьких стоматологічних кабінетах залюбки поставлять пломби на пошкоджені ділянки. Найдешевшу пломбу – від 150 гривень – можуть запропонувати у міській поліклініці. Пломби інших стоматкабінетів обійдуться дорожче: від 200, а то й 500 гривень. Проте чи варто ставити дешевшу пломбу, чи проблема вашого зуба потребує дорожчого лікування, має вирішувати лікар при огляді.

Тим, чиї зуби хвороба оминула, пропонують естетичні послуги. Найпопулярнішим варіантом таких послуг останнім часом є професійне чищення та відбілювання зубів. Але зробити зуби білими, як у голлівудських зірок, поспішають не усі.

У багатьох стоматкабінетах зубів не відбілюють, аргументуючи це тим, що така процедура є доволі шкідливою. Спеціалісти, які все-таки беруться за цю справу, кажуть, що користуються речовинами, які зовсім не шкодять зубам. За білосніжну усмішку треба заплатити від 400 до 1 200 гривень.

У луцьких стоматологічних кабінетах можуть запропонувати і більш оригінальні послуги. Якщо хочете діамантову усмішку з блискучим камінчиком, така процедура коштуватиме від 400 гривень. За умови, що вам запропонують свій камінчик. Якщо плануєте прийти з власною прикрасою, тоді оплата буде іншою. Проте такою послугою, кажуть спеціалісти, жителі Луцька користуються дуже рідко.

Тему досліджувала Оксана ВЛАСЮК

Коментарі
29 Травня 2016, 14:18
Я,учасучасник бойових дій ,чи є у Луцьку протезування зубів .Або скількі буде коштувати для УБД.
02 Червня 2016, 15:45
Віктор, можете пошукати відповіді тут https://www.facebook.com/groups/1132040306859392/
24 Липня 2016, 19:43
Для УБД робили знижки в Дентіці це на 55 кварталі ось сайт http://dentika.com.ua/
26 Липня 2016, 15:30
Скількі коштує відбілювання зубів?
28 Листопада 2016, 22:22
5 років лікувала зуби в Володимира Вєньямінлвича Антонюка, якість 5-,приймає на Соборності біля "Софтлайна", але цього літа прийшла зняти наліт і камінь з зубів. Так як зуб нарощений, лікар щоб довго не морочитись трохи підняв десну і донаростив зуб, видовжив його форму( зуб виглядає довшим ніж інші і форма самого зуба дууууже змінилась) лікар пояснив що десна опуститься але не опустилась. Вдома я помвтила що на зубові утворилась якась чорна пляма.Наступного дня прийшла до лвкаря і показала іі, на що він відповів що нічого не бачить і як я можу сумніватись в якості його роботи( типу він такий професіонал ) зуб правда він перекрив зверху додатковою емаллю, пляма зникла але збоку зуба лишив диру!!!!!!!!Сказав " ви знаєте" що тут робити...треба коронку ставити і все. І взяв ще 150 грн( за матеріали...хоча мав би безкоштовно переробити свою помилку!)Більше нікому його не рекомендую!
06 Травня 2019, 12:33
Ми з чоловіком теж ставили коронки, ним дуже не задоволені.Антонюк Володимир конфліктна людина, бізнесмен. Мені на хворий зуб поставив коронку і я два місяці мусила доказувати,що він мені болить, а він доказував що він професіонал і краще знає,чи може він боліти чи ні. Врешті решт після скандалу він зняв коронку, підлікував (все за мій рахунок) і всеодно зуб мене турбує. Категорично не раджу йти до цього стоматолога,він не професіонал,а бізнесмен!!!!!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024