Перекинулась маршрутка Київ-Луцьк: є постраждалі

09 Червня 2019, 11:54
2725

На під’їзній дорозі до траси Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі трапилась аварія за участі маршрутки Київ-Луцьк. Постраждали семеро людей.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Житомирської області.

Повідомлення про аварію з потерпілими надійшло до поліції близько чверті години після півночі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції та слідчі відділу розслідування ДТП ГУНП Житомирщини.

Попередньо з’ясували, що аварія сталась на під’їзній дорозі від райцентру до траси Київ – Чоп, поблизу села Майстрів, за участі маршрутного мікроавтобуса. Його 49-річний водій слідував з Києва до Луцька, на заокругленій дорозі не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Унаслідок вказаної пригоди медична допомога знадобилась 7 пасажирам буса. Двох із них – 22-річного львів’янина та 50-річну жительку Новоград-Волинського району – було госпіталізовано. Іншим – призначено лікування амбулаторно.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. З’ясування усіх обставин триває.

Читайте також: Львівські ультрас влаштували погром на стадіоні в Луцьку.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром