«Modern-Eхро» запрошує на «День компанії» у спортивному стилі

09 Червня 2019, 10:50
«Modern-Eхро» запрошує на День компанії у спортивному стилі 1712
«Modern-Eхро» запрошує на День компанії у спортивному стилі

«Modern-Eхро» на базі Ковельської СДЮШОР організовує вже п’ятий чемпіонат з «Драгонботу». Підприємство так традиційно святкуватиме «День компанії» у спортивному стилі.

Заявку на участь подали 14 команд з офісу та виробництв різних країн, де є представництва компанії. Команди тренувались понад дві місяці й уже готові до змагань.

Не менш важливу роль в «Моdern-Eхро» віддають і вболівальницьким командам. Їхня мета – не тільки підтримати виступ своїх спортивних команд, але й зуміти незабутньо їх представити під час відкриття, також продемонструвати власну згуртованість, проявити винахідливість та креатив, готуючи номери.


Саме команди черлідерів – найбільш інтригуюча та найяскравіша частина змагань. За найкращу команду вболівальників запланували голосування за принципом «Євробачення»: голосувати можна за усі команди вболівальників, крім своєї. Для цього дизайнери компанії розробили спеціальні жетони з логотипами команд.

Вперше у компанії організовували «Драгонбот» у 2015 році. Тоді у перегонах взяли участь 7 команд. У 2016 році команд було вже 12, а загальна кількість учасників – майже 500 чоловік. У 2017-2018 роках «День компанії» об'єднував уже 800 людей. Таку ж кількість учасників очікують і цього року.



За цей період корпоративний вид спорту став одним із найулюбленіших. У 2018 команда «Modern-Expo» стала чемпіоном України з веслування на човнах-драконах серед корпоративних та аматорських команд на дистанції 1 кілометр.

У компанії кажуть, що Драгонбот – це дещо більше, ніж спортивні перегони. Це – історія про вміння гуртуватися, про дисципліну й самоорганізованість, але, головне, про вміння бути єдиними в найскладнішому – у командній роботі. Такої синхронності якраз і навчає перебування в одному човні в буквальному та переносному значеннях.




 

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром