Тарас Шкітер розповів, чому нардеп від Луцька має бути опонентом до УКРОПу

08 Червня 2019, 13:00
2201

Директор ІА «Конкурент», продюсер суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер розповів, що означають парламентські вибори для міста Луцька.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу, – пише ІА «Конкурент»

«Це, в першу чергу, у зв’язку з відсутністю міського голови, надзвичайно важлива подія для лучан тому, що по мажоритарному округу №22, а це місто Луцьк, буде обраний один народний депутат до Верховної Ради, до парламенту, який буде представляти інтереси лучан. Повторююсь, за відсутності міського голови це дуже важлива посада!», – озвучив Тарас Шкітер.

Та описав своє бачення на те, що як має відбутися.

«Як я це бачу: сьогодні немає мера, керує містом фактично партія «Укроп» і я вважаю, що народний депутат має бути їхнім опонентом. Не тому, що в мене не сходяться політичні вподобання з ними, а тому, що не можна дозволити порушити систему стримувань і противаг. Тому, що якщо буде від однієї політичної партії, неважливо якої, і міський голова, і депутатська більшість, і народний депутат від цього міста, то кому людям скаржитися, якщо будуть якісь дії, з якими вони не погоджуватимуться, в міській раді? Таких людей не буде», – переконаний Тарас Шкітер.

Тому, на його думку, народний депутат має стати запобіжником до луцької влади.

«Вони мають працювати спільно, синхронно, але принцип стримувань і противаг потрібно зберегти», – підсумував медійник.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром