Для навчання Нацгвардії у Луцьку застосовують тімбілдинг

08 Червня 2019, 00:08
2851

Згуртованості та командній роботі вчили особовий склад поповнення призову на тренінгу з тимбілдингу, що відбувся у військовій частині 1141 Національної гвардії України в Луцьку.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці військової частини у соціальній мережі Facebook.

Начальник служби психологічного забезпечення, молодший лейтенант Аліна Горбач переконана, тімбілдинг – один з найефективніших методів, що дозволяє військовослужбовцям адаптуватися до нових умов, познайомитися, пізнати краще не лише своїх побратимів, а й самих себе.

«Для солдатів, які лише вчора покинули рідні домівки і почали пізнавати сутність військового життя, вкрай важливо навчитися комунікувати з новим колективом. Під час таких занять гвардійці розуміють, як працювати в одній команді, діяти задля досягнення спільної мети, підтримувати один одного. А ще тімбілдинг допомагає зрозуміти взаємовідносини у колективі, характер людей: хто є лідером команди, хто поводиться пасивно, хто сперечається, відстоюючи власну думку, а хто просто підлаштовується до умов», – каже Аліна Горбач.

Встановлювати емоційний контакт та фізичну взаємодопомогу учасники занять вчилися під час практичних вправ «Лабіринт», «Павутина». З виконанням кожної з них було помітно, як військовослужбовці працювали у колективі, сперечалися та досягали консенсусу у вирішенні поставлених завдань.

«Наша сила – у єдності. Я в цьому переконався під час вправи «Павук». Товариші, тримаючи мене на руках, мали передати іншим членам команди через уявну павутину, вибравши для цього найбільш оптимальний варіант. Зізнаюся, я зовсім не боявся, бо повністю довірився своїм побратимам. Разом з тим заняття навчили мене бути розкутішим і сміливішим, більше говорити один з одним, радитися», – поділився враженнями від тімбілдингу солдат строкової служби Олександр Ліщинський.

Під час занять хлопці переконалися, що тільки дружнім колективом можна побороти труднощі. 





Читайте також: ЗМІ: повідомили про вибухівку у всіх аптеках і маркетах Луцька

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром