Представили нового очільника Патрульної поліції Волині

07 Червня 2019, 13:18
Очільник Патрульної поліції Волині Андрій Крутень 3840
Очільник Патрульної поліції Волині Андрій Крутень

У Луцьку представили нового керівника Патрульної поліції Волині. Ним став старший лейтенант, заступник очільника Рівненської патрульної поліції Андрій Крутень.

Представили нового очільника у п’ятницю, 7 червня.

Варто зазначити, що попередій очільник волинських патрульних Олександр Вовченко очолить посаду начальника управління превентивної діяльності Івано-Франківської області.

Заступник голови Національної поліції України Олександ Фацевич зазначив, що наразі основне завдання новопризначеного очільника – це повністю укомплектувати штат волинських патрульних.

«Хлопець з Волині  Сергій Мерчук керує патрульною поліцією в Рівному, а свого хлопця з Рівного прислав до нас. Андрій Крутень досвідчений офіцер, має вищу юридичну освіту, показав себе, як професіонал. Ставлю основне завдання – укомплектувати штат волинських патрульних. Адже це зараз одна з основних проблем», – сказав правоохоронець.

Керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига подякував за службу Олександру Вовченку.

«Попередній керівник зробив багато для становлення патрульної поліції на Волині. Я хочу йому подякувати за роботу, комунікацію та взаємодію. Тільки позитив і нормальний рівень роботи. Я думаю, що новий керівник візьме щось нове та принесе щось позитивне, щоб патрульна поліція Волині стала однією з найкращих в Україні», – заначив Петро Шпига.

Виконувач обов’язків секретаря Луцької міської ради Олександр Пустовіт зауважив, що роботи у Луцьку для нового керівника багато, але міська рада готова допомагати.

«Луцьк – особливий у підтримці Національної поліції, адже заступник керівника Національної поліції Олександр Фацевич саме звідси. Хочу подякувати всьому особовому складу патрульної поліції. Вас зараз мало і на ваших плечах лежить велика відповідальність. Адже ми відчуваємо роботу поліції лише тоді, коли вона не працює. А ваша оперативність та мобільність дають результаті. У нового очільника один недолік –це молодість. А досвід – то справа набувна. Колектив чекає від вас чітких настанов. Місто також намагається підтримувати патрульну поліцію. Ми майже 900 тисяч гривень виділили на патрульну поліцію протягом останніх років», – зазначив він.

Андрій Крутень звернувся до присутніх та пообіцяв, що не підведе очікування людей.

«Я вас не підведу. Ми і надалі будемо забезпечувати безпеку дорожнього руху і громадського порядку. Також це буде стосуватись завдань, які вже були розпочаті. Я буду їх доводити до логічного завершення. Що стосується безпеки, то наша робота у цьому буде плідною», – зазначив він.

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром