Малютіна отримала повідомлення про звільнення з посади директора «Луцьктепла»

07 Червня 2019, 08:19
3375

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентині Малютіній 6 червня надійшло повідомлення від секретаря міської ради Григорія Пустовіта про те, що її буде звільнено 2 липня у зв’язку із закінченням терміну дії контракту.

Про це повідомляє Суспільне Волинь.

Цього літа в міжопалювальний сезон у Луцьку планувалось встановити індивідуальні теплові пункти за грантові кошти Європейського Союзу. Валентина Малютіна каже, що зміна керівництва на підприємстві може вплинути на реалізацію проекту. 

«В цьому році ми планували ІТП поставити, очевидно не всі. Це великі обсяги. Їх біля 250. Це є грантові кошти, не кредит, це те що ми не повертаємо, це подарунок від ЄС. В цьому році ми планували в міжсезонні замінити пальники на котлах. Це захід досить ефективний, оскільки дав би нам можливість спалювати більше газу. Більш ефективне спалювання газу для отримання тої самої кількості теплоти. Це те що нам вкрай необхідне. Однак реалізація проекту, я так передбачаю, що буде затримана, а в даній я не кажу відмінено, бо очевидно кредит надавали не під мене персонально, а власне підприємству і громаді міста. Однак, через зміну керівника передбачаю затримку на оформлення повноважень підприємства, керівника, на підтвердження його повноважень Європейським банком», - зазначила Малютіна.

Провідний банкір Європейського Банку Реконструкції і Розвитку Ігор Князєв так прокоментував можливі наслідки зміни керівництва «Луцьктепла» для співпраці з ЄБРР: «ІТП мають дозволити мешканцям Луцька економити тепло. Шведський уряд зацікавлений у фінансуванні цього заходу. Але якщо там є якісь протиріччя, то ми маємо оцінити цю ситуацію»

Під час засідання Луцького міськвиконкому рішення не продовжувати контракт із Валентиною Малютіною виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт прокоментував так: «Ми розуміємо, що на сьогоднішній день прикривається співпраця з ЄБРР, співпраця буде продовжуватись. Ми повинні з розумінням поставитись. Буде перевірка, буде надана об’єктивна серйозна оцінка».

Читайте також: У «Луцьктеплі» просять невідкладно надати документи за результатами перевірки підприємства

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром