Луцький район: накрили підпільний алкоцех

07 Червня 2019, 00:09
2024

Працівники податкової міліції та прокуратури на Волині ліквідували підпільний цех з незаконного виробництва алкоголю.

Про це поінформували в ГУ ДФС у Волинській області.

Фіскали встановили, що житель Луцького району організував виробництво та збут фальсифікованого алкоголю. Підпільний цех останній обладнав в гаражному приміщенні власного обійстя, при цьому виготовлення фальсифікату здійснювалося у вкрай неприйнятних антисанітарних умовах.

Виготовлена таким чином горілчана та коньячна продукція розливалася у підготовлені пластикові пакети «bag-in-box» і призначалася для реалізації в торгових точках Луцька та Луцького району.

Поряд з цим, підприємливий бізнесмен здійснював незаконну реалізацію тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

За результатами проведених обшуків правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 13 000 пачок тютюнових виробів, 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, 1 000 літрів готових до реалізації лікеро-горілчаних виробів, а також обладнання, що використовувалося для виробництва фальсифікату.

Крім того, вилучено 3 транспортні засоби, якими здійснювалося транспортування підакцизних товарів з метою їх незаконної реалізації.

Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить близько 1,5 мільйона гривень.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Читайте також: Лучанам розповіли, як отримати податкову знижку на освіту дитини

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром