Павло Коробчук у Луцьку презентує роман про Незалежність

06 Червня 2019, 16:26
Павло Коробчук 1784
Павло Коробчук

Книжку про дорослішання країни і цілого покоління, про ключові клапани Незалежності представить Павло Коробчук у луцькій книгарні «Є».

Захід відбудеться у суботу, 8 червня, о 18:30, – повідомляють у організатори.

«Чотири головні герої «Ключових клапанів» – це чотири збірні образи – моїх друзів, недругів, просто красивих незнайомих облич на фотокартках. Я їх дуже довго збирав докупи, а ще довше формував хронологічну лінію сплетінь їхніх біографій. Кожен герой, і музичний інструмент кожного з них, – це символ того, як могла би розвиватися країна, якби вона була людиною. Чотири різні характери, чотири різні перспективи і стратегії. Хоча, про які стратегії можна говорити, якщо далеко не всі з них спрямовані на самовдосконалення... І слово «клапани» – це не так про серце, як про музику. Чому? Про це – в романі», – каже автор.

Перед читачем розгортається історія 4-х друзів: Дениса, Яна, Юри і Віти. Одного спекотного серпневого полудня діти виходять з музичної школи і зустрічають активістів, що святкують проголошення Незалежності України. Кожен герой роману дуже різний, як й музичні інструменти у їхніх руках – волторна, гітара, барабани і скрипка, – а відтак, й доля у друзів складається по-різному.

Модератор зустрічі – Анна Луцюк. Вхід вільний.

Читайте також: Оголосили програму кінофестивалю для дітей та підлітків у Луцьку

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром