Київський майдан: завершення дворового ремонту відсвяткували висадкою дерев

29 Жовтня 2016, 15:21
1879

У двох луцьких дворах завершили ремонт прибудинкової території, встановили дитячі та спортивні майданчики та посадили дерева.

Озеленення провели у четвер, 27 жовтня, під час толоки на проспекті Волі, 45 та Київському майдані,11, пише видання Конкурент.

Мешканці ОСББ «Щасливі оселі», що на проспекті Волі, оновили свій двір ще місяць тому: тоді з міського бюджету виділили гроші на бруківку, а депутат Луцькради Андрій Покровський профінансував встановлення майданчиків, лавок, прибудинкового освітлення та посів газону, пообіцявши в майбутньому забезпечити жителів цих будинків саджанцями дерев. Свого слова депутат дотримав і разом з учасниками толоки взяв участь у посадці рослин.

Жителі Київського майдану,11 також отримали у користування два нові дитячі майданчики. Тут для людей поремонтували систему освітлення і встановили спеціальні сміттєві баки. Щоб не залишатися осторонь, сусіди зібралися і об'єднавши зусилля, зробили свій внесок в облаштування власного двору: люди висаджували квіти та дерева. Приєдналися до них і представники міської влади: депутати Андрій Покровський та Микола Яручик, перший заступник міського голови Тарас Яковлєв.

Місцеві вдячні меценату за весь проведений благоустрій їхньої території, особливо акцентували увагу на сприянні у вирішенні проблеми з туалетом та каналізацією.

«25 років не могли демонтувати той нужник», – висловили свою вдячність місцеві жителі.






















 

Коментарі
29 Жовтня 2016, 18:55
<p>Жодного мешканця двору на фото немає. Адже, що до плану облагородження у жителів цього двору багато запитань до влади. А особливе побажання, чому смітники так "далеко" від дитячої площадки...?</p>
29 Жовтня 2016, 19:00
А хто ці всі люди? Соратники Покровського???? А ви там живете? щось інше хотіли там робити?
30 Жовтня 2016, 11:37
а ви всі здатні на те щоб заплювати двори та вулиці семками! Не хочете садити дерева - просто не заважайте. Бо ви - луцькі ШАРИКОВИ!(Булгаков)
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024