У Луцьку запрошують на свято моди та стилю

06 Червня 2019, 19:23
2368

У Луцьку відбудеться Lutsk Fashion Weekend.

Захід запланували на 8 червня, – повідомляють організатори.

«8 червня модне та стильне життя вируватиме в Meat&Green – одному з найкращих ресторанів міста з затишною атмосферою та чудовою літньою терасою, де і відбудуться модні покази в рамках Lutsk Fashion Weekend», – йдеться в анонсі.

У програмі модного вечора – покази та презентації від Катерини Кароль (м.Львів), молодіжної колекції «Зона комфорту» від Луцького центру ПТО під керівництвом Юлії Федосеєвої, магазину італійського взуття «Soprano», дизайн-студії «Omlet», ТМ «Сварга». Також свої колекції купальників презентують Shato Homewear, а вишитий одяг – Оксана Оксютюк.

Під час вечірки гостей дивуватимуть і незвичними показами, а саме презентують «Модні кольори літа 2019» за участю жінок проекту «Краса без меж», «Моя ідеальна літня сукня/look» за участю Галини Ковальчук, Kart Nate (Львів), Юлії Федосеєвої, Наталії Мосійчук, Shulyk designe, Міли Довгаль та інших.

Окрім модних показів на гостей чекатимуть новинки від ресторану Meat&Green, а також презентації від Wellness Club Energy, G-Zone, Domum Group.

Кульмінацією фантастичного вечора стане живий концерт неймовірної та чуттєвої Sonya Kay.

Найактивніші гості зможуть виграти призи від партнерів та організаторів свята – Noble Boutique Hotel, VODA club, Bukovel Буковель, Grace Model House та ін.

Легкі закуски, ігристе та коктейлі впродовж вечора – від ресторану Meat&Green.

Тож, усіх охочих запрошують 8 червня о 17:30 в Meat&Green, що знаходиться за адресою вул.Кривий Вал,39. Вартість запрошення – від 80 гривень.

Запрошення можна замовити за телефоном +38 (097) 273-99-29 або придбати у ресторані Meat&Green.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром