Луцька і хелмська школи будуть співпрацювати

14 Вересня 2015, 14:53
1728

Луцький навчально-виховний комплекс № 24 «Технологічний ліцей» і Вища школа міжнародних стосунків і суспільних комунікацій із міста Хелма Республіка Польща підписали угоду про співпрацю.

Згідно з укладеним документом, відбуватимуться обміни делегаціями учнів і викладачів, навчально-методичними документами. Уклали угоду сторони за сприяння міжнародної асоціації журналістів «Четверта влада», інформує сайт Волинської обласної державної телерадіокомпанії.

Підписи поставили ректор вищої школи Міжнародних стосунків і суспільних комунікації міста Хелм Міхал Голось і директор Луцького навчально-виховного комплексу № 24 «Технологічний ліцей» Юлія Гринчук.

«Нашою метою є співпраця молодих українців у сфері комунікацій з європейською молоддю. Ми думаємо, що це корисно для обох сторін. Нас пов’язує довга тисячолітня історія існування двох народів – українського і польського, яка знала злети і падіння, були конфлікти і непорозуміння. А це було в минулому – тепер потрібно будувати мости дружби і взаєморозуміння, щоб створити нову Європу без війн і конфліктів», – розповів Міхал Голось.

«Волинська область є передовою зі співпраці і євроінтеграції. Так зародилася ідея співпраці між навчальними закладами середніми і вищими. Їм буде цікаво дивитися, як живуть в Європі і тягнутися до того рівня», – доповнила його Юлія Гринчук.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром