«Ми готові до перевірок грамотними людьми, з якими можна вести мову», – директорка «Луцьктепла»

05 Червня 2019, 14:32
1778

 

Директорка державного комунального підприємства «Луцьктепло» Валентина Малютіна обурена через незрозумілі перевірки підприємства.

Про це йшлося у середу, 5 червня, під час виконкому у Луцькраді, – повідомляє «ВолиньPost».

«Це зрежисована ситуація. Я на місці Сергія Миколайовича (ред. – Дмитрука, заступника начальника відділу економічного розвитку) з його фаховою перевіркою соромилась би виходити. Ми втомилися вам щось пояснювати. 

Хочу нагадати присутнім, що ви знаєте про заблоковані рахунки і через інвестиційний рахунок ми проводили операції. 2 місяці тривали безперервні перевірки, скачування персональних даних. Ми готові до перевірок грамотними людьми, з якими можна вести мову», – зауважила Валентина Малютіна.

Вона нагадала, що підприємство має подяку від Міністерства регіонального розвитку та ЄБРР за співпрацю. Також вона щороку проходить аудит.

«У той час я отримую догану за ведення діловодства від Пустовіта. Мені соромно за колег, які озвучують, що у них є завдання щось знайти під час перевірок. Відповідальність за опалювальний сезон несе особисто Григорій Пустовіт і за встановлення лічильників та ІТП, а ще на всіх інших керівниках, які не осмілюються йому заперечити», – наголосила Малютіна.

Наостанок Валентина Малютіна повернула назад Григорію Пустовіту вручену ним же грамоту. Колектив «Луцьктепла» підтримав її виступ оплесками та покинув залу з вигуками «Ганьба!» до керівництва міста.

Читайте також:  «У Луцьктеплі» хочуть призначити «ручного» директора», – Павло Данильчук.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром