Повернення Кучми не відповідає передвиборчим гаслам Зеленського, – Лапін

05 Червня 2019, 12:29
Ігор Лапін 1892
Ігор Лапін

Другий президент України Леонід Кучма знову буде представляти Українську державу у Тристоронній контактній групі в Мінську. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час брифінгу.

Загальний зміст прес-конференції – відсутній: «У нас є нові рішення, ніхто торгувати суверенітетом України, її територіями не збирається». Тобто, причина прес-конференції: повернення Кучми до контактної групи, з котрої він пішов в жовтні 2018 через вік.

Про це народний депутат Ігор Лапін пише у своєму блозі на censor.net.ua, – повідомляє ВАР.

Народний депутат Ігор Лапін вважає, що повернення майже 80-річного Кучми геть не відповідає передвиборчим гаслам Зеленського щодо нових облич і тотального оновлення влади, зате цілком відповідає його кадровій політиці вже на посаді президента.

«Виборці були в курсі, що за Зеленський немає команди. Але вони щиро сподівались на нехай абсолютно недосвідчених і нікому невідомих, зате людей з хорошою освітою. На ентузіастів-випускників, на айтішників з прикольними ідеями, на неголених хіпстерів, на вічно невиспаних стартаперів. А кого отримали?…» – сказав Ігор Лапін.

«Якщо до 21 липня президент Зеленський не знайде кадровий резерв для призначень не зі своїх бізнес-партнерів і не зі старої гіперкорумпованої еліти – виборцям доведеться самим робити вибір на користь партій та кандидатів, не залучених до цього порочного кола», – вважає народний депутат.

«У таких кадрових рішеннях Зеленського є один плюс: українців ніщо не вводить в оману, все прозоро і очевидно – повертають ще пострадянських «батьків корупції в Україні». Але виборці вже звикли до геть інакшого світу, до нових обставин життя – тому їм має бути легше прийняти рішення про підтримку будь-якої іншої політичної сили, аби лиш не порожнього списку «Слуги народу», – додав парламентар.

Читайте також: «Нуль без палички», – Лапін про закон Зеленського про імпічмент

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром