Потебні: облспоживспілці не хочуть продовжувати договір оренди

28 Жовтня 2016, 17:48
1984 Джерело: Волинська газета

Земельну ділянку на вулиці Потебні, 105, орендарями якої більше не хочуть бачити облспоживспілку, пропонують подати на аукціон.

Про це стало відомо у п’ятницю, 28 жовтня, під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з питань врегулювання діяльності ринків на території міста Луцька.

Голова комісії депутат Андрій Козюра повідомив, що Волинській облспоживспілці 10 жовтня 2011 року надали в оренду територію на вулиці Потебні, 105 терміном на п’ять років.

Термін оренди на нині вільну від забудов, огороджену ділянку уже минув, тому представники облспоживспілки звернулися з клопотанням щодо його продовження.

Втім, члени комісії вважають, що у такому рішенні немає доцільності, адже вказану ділянку не використовують за призначенням. Крім того, на думку депутатів, на території можна було б облаштувати цивілізовану парковку. Тому земельну ділянку пропонують виставити на аукціон для встановлення права на оренду.

Це, на думку обранців громади, сприятиме надходженню додаткових коштів до міського бюджету і рентабельності використання території.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром