У чат-боті у Viber 7104ua зареєструвались понад чотири тисячі споживачів газу Волині

04 Червня 2019, 17:23
Показник газу 2564
Показник газу

Чат-бот 7104ua у месенджері Viber функціонує вже 4 місяці. За цей час волиняни передали показання свого лічильника газу більше 7 тис разів.

Клієнти газової компанії тепер більше надають перевагу онлайн-сервісам, адже за їх допомогою можна економити час та гроші. Зокрема, для реєстрації в чат-боті 7104ua потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести номер особового рахунку (розпочинається з 071), суму останнього платежу або номер лічильника газу. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції – https://viber.104.ua.

Підписатись та користуватись чат-ботом 7104ua у Viber можуть фізичні особи-побутові споживачі природного газу за умови наявності особового рахунку в газопостачальній компанії. Новий онлайн сервіс для клієнтів – це власна розробка Національного контакт-центру для клієнтів групи компаній РГК. Вона дає можливість суттєво оптимізувати процес обслуговування споживачів газу, забезпечує його високу швидкість та якість.

«Нашим клієнтам імпонує багатофункціональність цього сучасного онлайн-сервісу, бо кожен споживач має чудову можливість додати декілька особових рахунків у пункті меню «Налаштування». І таким чином безплатно подавати щомісяця до 5 числа включно показники свого лічильника газу, а ще, наприклад, батьків чи дідуся з бабусею. Фактично оперативно зі свого смартфону оплачувати за лише спожиті куби газу», – розповів начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз»  Юрій Петрук.

Реєстрація в паблік акаунті 7104ua, що у Viber, дозволяє споживачам не лише передавати показання лічильника та оплачувати за спожитий природний газ онлайн, а й переглядати поточний стан розрахунків за газ, історію оплат і показань лічильників (за наявності).

Нагадаємо, що згідно з правилами, прописаними в Кодексі газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на перше число і передати «Волиньгазу» дані в період із першого до п'ятого числа місяця, наступного за розрахунковим.

Зареєструватись у 7104ua, що у Viber, можна самому або звернутись за допомогою до менеджерів Центрів обслуговування клієнтів, що у Луцьку та кожному районному відділенні.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром