Вихідні по-луцьки: зарядись позитивом 28-30 жовтня

28 Жовтня 2016, 18:08
4288

Цього вікенду на вас чекає море подій та запальних розваг. Відпочивайте, дізнавайтесь щось нове та відривайтесь разом зі своїм містом.

А щоб ви не пропустили головного, Район.Луцьк  традиційно підготував перелік найцікавіших заходів та розваг, що відбудуться у ці вихідні.

 

СУБОТА, 29 жовтня

1. Майстер-клас «8 важливостей в особистому та бізнесі, про які ви не знаєте»

Час і місце проведення: 12:00, проспект Волі 4б.

Деталі: Цінна та концентрована інформація 8-річного досвіду консультування. Проводить: Наталія Мамай – сертифікований тренер, експерт з навчання та розвитку, психолог, психотерапевт, , автор проекту «Lclub», сертифікований учасник конференцій, науково-практичних семінарів, тренінгів, майстер-класів, (у т.ч. Української спілки психотерапевтів та Професійної Психотерапевтичної Ліги).

Кількість місць обмежена. Бронювання за телефонами +38(098)499-399-2, +38(099)073-40-63

Вартість: 300 гривень.

2. Виступ гурту «Дикі серцем»

Час і місце проведення: 20:00, Лучеськ ПАБ.

Деталі: Цієї осені гурт Дикі Серцем вирушає в тур Україною з презентацією нового синглу «Запам’ятай цю мить». Це ключова пісня із майбутнього EP альбому над яким зараз кипить робота.

Вже 18 вересня сингл представли на радіостанціях і також буде доступний для скачування в мережі.

Досвід участі вокаліста Романа Миляна в проекті «Голос Країни» надав гурту нового натхнення, яке і відобразилось в нових композиціях та новому аранжуванні. З великою відповідальністю хлопці підійшли до запису нового матеріалу, адже із кожним днем Українська музика стає дедалі якіснішою, що не може не радувати.

Тож усіх охочих запрошують гарно провести вечір 29 жовтня в Лучеськ ПАБ. Заряд позитивних емоцій і порція драйву забезпечено.

Вартість: безплатно.


 

3. Вистава «Любов до скону»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Комедія на дві дії 18+. Вистава з елементами чорного гумору «ЛЮБОВ ДО СКОНУ» за п'єсою італійського драматурга Альдо Ніколаї "Не П'ята, а Дев'ята..." представляє любовний трикутник - Бруно, Маріо і…Вона приголомшлива. Якщо вона кохає, то віддається чоловікові повністю, заповнюючи життя коханого увагою і турботою, з ранку і... до ранку. Вона не Беатріче, не Лаура, не Клеопатра... Вона - Єва. З нею у вас буде все - достаток, небезпечні пригоди і... нові шкарпетки. Але того ж Єва чекає і від своїх коханих - повного розчинення в ній і її бажаннях. Ця Єва приходить не з яблуками, їй достатньо двох слів, щоб перекинути світ чоловіка з ніг на голову...

Вартість: 40 гривень.

4. Гарбузова вечірка

Час і місце проведення: 18:00, Художня студія «Барва».

 Деталі: Художня студія Барва запрошує у суботу на 18 год дітей від 5 років на гарбузову вечірку. Де ми з дітками вберемося у хелловінські костюми ( виготивимо маски та капелюхи), розмалюємося, а також додамо магії - виготовимо власного привида. Звісно будуть веселі конкурси та смачне частування - одним словом буде весело. Обов'язковий попередній запис за телефоном 066 694 95 99.

 Вартість: 40 гривень.


 

5. Диско-80-х

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: Добра та наївна, позитивна та по-своєму примітивна, з кумедними прикидами та зачісками музика 80-х років добряче відбилась на людях, які росли в ті часи. Приходьте пригадувати або знайомитись із класикою 80-х. Тільки вибране. За пультом – Тіма.

Вартість: 25 гривень.


 

 

 

НЕДІЛЯ, 30 жовтня     

1. Halloween Party у «Стоп-Кадрі»

Час і місце проведення: 20:00, арт-кафе «СтопКадр».

Деталі: Неймовірний заряд яскравих емоцій та позитиву чекає на гостей костюмованої вечірки «Halloween Party» у «Стоп-Кадрі». Добірні жарти, смішні конкурси та гарний настрій від луцької команди КВК «Замок Любарта» вам гарантовані! Крім того, відбудеться гаряче жіноче та чоловіче «Strip-Halloween Show» з дискотекою.

Вартість: 50 гривень.


 

2. Нallowееn Рarty для дітей

Час і місце проведення: 16:00, дитячий ігровий центр «Лімпопо».

Деталі: Культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті» запрошує 30 жовтня на тематичні Хеловін паті малечу та дорослих. У дитячому ігровому центрі «Лімпопо» на дітей від п’яти до дев’яти років чекає розважальна програма «Витівки пустунчика Кажанчика».

Вартість: 25 гривень.


 

3. Паті для підлітків «Посиденьки у веселого Каспера»

Час і місце проведення: 18:00, арт-кафе «СтопКадр».

Деталі: Паті для підлітків «Посиденьки у веселого Каспера» відбудеться у арт-кафе «СтопКадр». На учасників свята чекають «страшні» веселощі та розваги, забави, ігри та конкурси на найкращий костюм і найстрахітливіший гарбуз. Власники найоригінальніших костюмів та «гарбузів Джека» отримають цікаві подарунки. Також маленьких кінолюбителів запрошують на сеанс Хеловінського кіно. А на завершення свята на всіх чекає драйвова дискотека.

Вартість: 20 гривень.


 

4. Вистава «По щучому велінню»

Час і місце проведення: 12:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Музична казка для дітей на дві дії. Режисер-постановник - Олександр Веремко, художник-постановник - Богдана Бочкай, композитор - Геннадій Гусенцев.

Вартість: 20-40 гривень.

5. Хеловінський батл у Боулінг-клубі «Адреналін»

Час і місце проведення: 22:00, Боулінг-клуб «Адреналін».

Деталі: Для переможців обіцяють головний мегаприз у розмірі 5000 гривень. У програмі свята також інтерактиви та розваги, найкращі музичні перформанси від DJ Dustin, відверті піджейки та розіграш квитків на концерт гурту «Ляпис Трубецкой». Ведучий вечора – МС Зажигалкін.

Вартість: вхід – безплатний, участь у батлі – 100 гривень.


 

6. Відкриття фотовиставки професора Кшиштофа Хейке «Останні бортники»

Час і місце проведення: 15:00, Лесі Українки, 24а.

Деталі: Свої роботи Кшиштофа Хейке представив на понад 100 індивідуальних виставках в Польщі і за кордоном. Автор кількох десятків альбомів: Романтична Польща (сім разів нагороджений на конкурсах за найгарнішу книгу); Там, де сплять львівські орлята; Польща. Дух землі; Мазури – картини ностальгії; Личаківський цвинтар; Цвинтар на Россі: від світанку до заходу; Львівський кафедральний собор латинського обряду; Святині Кресів; Люди Кресів; Креси. Забута Батьківщина; Рукопис, знайдений в Парижі. Автор розділу, присвяченого Польщі, котрий є частиною престижної публікації Народи світу. Один з героїв книги В об’єктиві. Творці польської фотографії. Співпрацював з журналом «National Geographic» – серії Між пеклом і небом; Світ на тарілці; На кінці світу.Учасник і документаліст високогірних виправ у Гімалаї, на Аляску, Сибір, Кавказ, Кіліманджаро, Аконкагуа …Останнє десятиліття подорожує давніми Кресами Речі Посполитої Польщі, а також Сибіром, фіксуючи фотоапаратом життя й сліди активності поляків, а також їхніх нащадків.

7. Вистава «Дитина в дарунок»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Автор ідеї Галина Микитюк, сценічна версія Сергія Кузика. Сучасна родина – батьки і діти, які за велінням  долі потрапили у вихор надзвичайної життєвої інтриги… Комедія і драма сплелися у трагікомічних стосунках героїв. І сміх, і сльози, і любов! Ніхто не знає на що здатна жінка заради збереження сім’ї та щастя своїх дітей, коли її душа переповнена почуттям матері-берегині. Також нікому не відомо, що керує жінкою, коли вона носить дитину… А керує одвічна істина: «В житті пробачати і жертвувати собою заради дитини можуть лише рідні батьки». Тому долаючи будь-які випробування долі жінка йде до своєї мети і, можливо, саме через це вона й отримує – дитину в дарунок

Вартість: 40 гривень.

8. Лекція про життя в Індонезії

Час і місце проведення: 19:30, антикафе «Innerspace».

Деталі: Лекцію прочитає Ян Тичковський, який провів в Індонезії три крайні роки життя: вивчав традиційне мистецтво в місцевому університеті, змінив із десяток різних робіт – передусім, щоб угамувати цікавіть до реального індонезійського життя, побачити його без бутафорних декорацій туристичної інфраструктури. Він поділиться знаннями про невідомі маршрути для поїздок і про те, як побачити Індонезію зсередини, а саме:

- як потрапити на навчання в індонезійський університет і отримувати стипендію, вивчаючи традиційні мистецтва різних народів Індонезії;

- як найкраще організувати самостійну подорож по Індонезії, якщо ви хочете потрапити туди, де ще майже немає туристів;

- який транспорт обрати, як розрахувати час, як мінімізувати витрати й побачити найколоритніші місця в країні;

- про те, чому вивчити індонезійську мову нескладно, які неоціненні переваги ви отримаєте знаючи її навіть на базовому рівні;

- які очікування варто відкинути перед поїздкою в Індонезію, щоб не розчаруватися;

- про найбільші туристичні скарби Індонезії, про які не пишуть в Інтернеті.

Вартість: вільні внески.


 

9. ХЕЛЛОВІН. Моторошна костюмована вечірка

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

 Деталі: Класична щорічна вечірка для тих, хто любить похизуватись якимось страшненьким вбранням і гримом, та ще й потужно розважатись. Тому радимо трішки підмарафетитись, причепуритись, віднайти щось жахливе і заскочити до Кораблика за призом за найкращий костюм! Призи, до речі, цьогоріч чиненайкрутіші - за 1 місце КВАДРОКОПТЕР, за 2ге - зовнішній акумулятор для гаджетів, 3тє місце - флешка з музлом від Тіми! Вестиме цьогорічне "жахливе" шоу славнозвісний монстр-ведучий М'ячик. Він же разом з Тімою влаштує і скажені танці. Та ще й вхід для тих, хто прийде у хелоувінських костюмах, - вдвічі дешевший.

Вартість: 50 гривень, в костюмах - 25 гривень.


 

 

 

 

 

Розклад кіносеансів

Adrenalin CITY

  1. Інферно Червоний зал 10:10, 40-45 грн.
  2. Віджа. Походження Зла Синій зал, 15:10, 19:55, 40-50 грн.
  3. Джек Річер: Не відступай Синій зал, 11:30, 21:35, 40-55 грн.
  4. Кохання та пінгвіни Срібний зал, 10:40, 19:20, 35-50 грн.
  5. Повний розковбас Синій зал, 18:25, 50-55 грн.
  6. Собачі перегони Срібний зал, 14:05, 17:35, 40-45 грн.
  7. Тролі Червоний зал, 14:10, 17:45, 40-55 грн., Синій зал, 10:00, 13:35, 16:50, 40-55 грн.
  8. Чунгул Срібний зал, 12:30, 16:00, 20:55, 40-50 грн.
  9. Доктор Стрендж Червоний зал, 12:10, 15:45, 19:20, 21:25, 40-55 грн.

PREMIER CITY

  1. Інферно зал 1, 10:10, 16:55, 40-85 грн., зал 2 13:30, 55-80 грн.
  2. Віджа. Походження Зла зал 1, 12:35, 21:40, 55-85 грн., зал 2, 18:20, 60-85 грн., зал 4 23:50   40 грн.
  3. Дівчина у потягу зал 4, 12:15, 55 грн.
  4. Дім дивних дітей Міс Сапсан зал 2, 15:55, 55-80 грн.
  5. Джек Річер: Не відступай зал 1, 14:35, 19:20, 55-85 грн., зал 2, 22:10, 60-85 грн., зал 3 10:05   40-65 грн.
  6. Доктор Стрендж зал 1, 23:40, 40-65 грн., зал 2, 11:00, 40-65 грн., зал 3 14:15, 16:40, 19:05, 21:30, 55-85 грн.
  7. Микита Кожум'яка зал 3, 12:25,55-80 грн.
  8. Повний розковбас зал 4, 20:00, 22:00, 60 грн.
  9. Тролі зал 2, 20:20, 60-85 грн. , зал 4, 10:25, 14:25, 16:15, 18:05, 40-60 грн.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром