Через поломаний котел лучани можуть отруїтись чадним газом

05 Червня 2019, 09:37
1709

У Луцьку жителька одного з будинків на вулиці Іова Кондзелевича скаржиться на Житлово-комунальне підприємство, працівники якого, за її словами, не хочуть поремонтувати котел у їхнього будинку.

Про це пише користувачка Ірина Гермасимюк на платформі «Відкрите місто».

«Два тижні тому у моїй квартирі, на вул Іова Кондзелевича 3, перестав працювати котел-колонка імпортного виробника, я відповідно запросила сервісне обслуговуваня , огляд мав такий висновок «Відвутність тяги у димарі». Коли ми запросили «Спеціалістів» із ЖЕКу вони цей висновок ПІДТВЕРДИЛИ та пообіцяли, що найблищим часом приїде вишка і вони владнають цю проблему, адже вона несе загрозу життю мешканців будинку!

Я чекала два тижні і так нічого і не відбавається! Нас годували обіцянками прибути завтра,з понеділка ітд! Але коли на третьому тижні я знову зателефонувала та БЛАГАЛА нам допомогти , то отримала таку відповідь:«У вашому будинку ніякі роботи проводитися НЕ БУДУТЬ, тому що у однієї з 8-ми квартир заборгованість по оплаті утримання будинку!Хоча ця заборгованість обгрунтована, так як мешканці квартири боржника своїми коштами перекрили дах! На запитання «А що робити мені з двома маленькими дітьми, без гарячої води?І що найголовніше з перспективо непрокинутися зранку? «Мені відповіли «На балансі вашого будинку немає коштів"!!Але ми навіть траву у дворі косимо самі !ЖЕК у нашому будинку неробить НІЧОГО! Де гроші?????І в кінці кінців ЩО НАМ РОБИТИ?», – йдеться у повідомленні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024