«Треба очищатись від таких працівників», – Сергій Козак про поліцейських, котрі застрелили дитину

04 Червня 2019, 14:59
Кирил Тлявов 3393
Кирил Тлявов

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак прокоментував ситуацію, коли поліцейські у Переяславі-Хмельницькому застрелили 5-ти річного Кирила Тлявова.

Про це стало відомо у вівторок, 4 червня, під час брифінгу у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

«Я не вбачаю в цій ситуації провини міністра чи голови Нацполіції. На скільки мені зараз відомо, відсторонено керівництво Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Ці дві особи (котрі стріляли), були одразу затримані. Ніхто нічого тут не приховує. Слідство проводить державне бюро розслідувань. Фігуранти під вартою», – зазначив правоохоронець.

Також він додав, що засуджує поведінку поліцейських, котрі вбили дитину.

«Я співчуваю, і, не приведи, Господи, до такої ситуації. Співчуваю рідним і близьким. Я категорично проти такої поведінки цих працівників поліції. Я мав досвід бути і військовим, то відсоток негідників в поліції не більший, ніж коли я був командиром батальйону серед військових, чи коли я працював у службі безпеки «Нової лінії». І зараз стоїть питання очищатись від таких працівників  Ніхто їх не «покриває», – розповів Сергій Козак.

Нагадаємо, 3 червня в Київському міському центрі дитячої нейрохірургії помер 5-річний хлопчик, якого у Переяславі-Хмельницькому поранили поліцейські. П'яні правоохоронці вирішили постріляти по пляшках, а влучили дитині у голову.

У Луцьку, водночас з Києвом та ще кількома містами, біля поліції влаштували акції пікетування.

Читайте також: У Луцьку «замінували» дитсадок.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром