У маєтку Nester-house влаштували вечірку з нагоди відкриття сезону відпочинку

04 Червня 2019, 13:39
2259

Кожен звик планувати свою літню відпустку чи вихідні у затишному та комфортному місці, з усіма зручностями та розвагами, зі смачною кухнею та гарним обслуговуванням.

Таким місцем для багатьох волинян і не тільки став маєток Nester-House у селі Світязь (відомий і як комплекс сімейного відпочинку), де господарі закладу – подружжя Петро та Неля Нестеруки – постійно дбають не лише про затишок своїх гостей, а й їхнє цікаве та змістовне дозвілля, влаштовуючи до свят різноманітні розважальні програми із виступами справжніх зірок української естради, – пише Район.Шацьк.

У неділю, 2 червня, з нагоди відкриття літнього сезону відпочинку господарі влаштували для відпочивальників та місцевого населення справжній сюрприз – феєричну вечірку. Головним партнером свята традиційно стала фірма ТК «Полісся Трейд» та виробника ігристих вин «Одеса престиж груп».

Гості закладу (до речі, не лише з Волині, а й Києва та навіть Білорусі) зручно розташувалися в альтанках на свіжому повітрі, смакували різноманітними стравами, а також традиційною стравою закладу – піцою, та екзотичними напоями.

На цей раз розважали ведучий дійства – запальний та яскравий Роман Скулинець, котрий не давав сумувати гостям ні хвилини, запрошуючи їх до участі у різноманітних конкурсах. А в дарунок переможці отримували шампанське від виробника «Одеса престиж груп» ТК «Полісся Трейд».

Привітав усіх з початком літнього сезону відпочинку Петро Нестерук, побажавши гостям досхочу повеселитися, гарно відпочити та лише з позитивним настроєм зустріти літо.

Спеціальний гість – DJ Slavniy драйвовими музичними ритмами запалював публіку та запрошував до святкової дискотеки, даруючи усім лише хороші емоції.

Море позитиву та шаленого драйву отримали відпочивальники та гості від виступу заслуженого артиста естрадного мистецтва України Сергія Скулинця.

А вже протягом усього літа у маєтку Nester-house чекають усіх охочих на відпочинок!























































Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром