Молоді: призупинили скандальне будівництво

14 Вересня 2015, 13:19
2087

Будівництво фітнес-центру між житловими будинками на проспекті Молоді 10 призупинили.

Як повідомляють у Народному Контролі Волині, інтенсивні роботи на місці скандальної забудови вщухли. Тепер спеціалісти перевірятимуть, чи були дії забудовника законними.

Жителі прилеглих до забудови помешкань звернулися до активістів за допомогою, адже будівництво заважає не лише шумом, а й руйнує їхні будинки.

Мешканець однієї з квартир Петро вважає, що про будівництво такої споруди повинні були хоча б попередити.

«Прийдіть, поговоріть з людьми, скажіть, що ми тут будуватимемо. Та ж люди зрозуміють якось ситуацію. А так же ж все таємно», — говорить місцевий мешканець.

Обурені свавіллям забудовника й інші мешканці. 

«Нагрузили цеглу, нагрузили металоконструкції, може бути просадка грунту, може, відповідно, потягти за собою два будинки цих. Вже є тріщини», — скаржиться пан Михайло.

Власниця забудови ситуацію коментувати відмовилася.

Читайте також: Молоді: жителі обурені забудовою дитячого майданчика

Молоді: мерія викрутилася і призупинила скандальне будівництво

До виконавчого комітету Луцької міської ради з проханням зупинити будівництво звернувся місцевий депутат Павло Данильчук. Рішення ухвалили, тому слідчо-оперативна група міліції тепер має повідомити забудовника про заборону будівництва.

«Вони призупинили роботи, але ми не можемо вийти на контакт як із забудовником, так і власником цього будівництва підприємцем Мальцевою, тому на місце прибула слідчо-оперативна група міліції, яка має донести до відома, що більше вона не має права проводити тут роботи», — повідомляє Павло Данильчук.

Тепер місцеві мешканці надіються, що їм таки вдасться позбавитися руйнівного будівництва.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024