Просять відкоригувати маршрут автобуса №3

04 Червня 2019, 11:51
фото ілюстративне 2681
фото ілюстративне

У Луцьку просять переглянути маршрут руху автобуса №3.

Про це йдеться в петиції, яку опублікувала Ольга Дорошенко на Єдиному сайті місцевих ініціатив.

Текст подаємо повністю та без змін:

«Після відміни маршруту №47 та перенаправлення маршрутки №3 по вул.Чернишевського ускладнено транспортне сполучення району вул.Ковельської, Лісництва, віддалених відділень Волинської обласної клінічної лікарні, розташованих у с.Боголюби, з іншими частинами міста.

Так, проблематичною стала пересадка з маршрутки №3 на інші – №№31 та 22. Раніше такою вузловою зупинкою була «Руна – Луцький завод продтоварів» – перехрестя вул.Чернишевсього та Ковельської. На даний момент зупинка маршрутки №3 не співпадає з жодною з існуючих на цьому перехресті, що спричинює незручності не лише для пересування містом, а й для пасажирів, які очікують на приміські та міжміські автобуси або навпаки – прибувають ними до міста.

Вважаю за доцільне продовжити на цій ділянці рух маршрутом №3 до зупинки «Лісництво» таким чином: з Чернишевського поворот на Ковельську праворуч, зупинка біля «Руни», розворот на тролейбусному кільці (зупинка «Лісництво») – і далі Ковельською до повороту на госпіталь.

У зворотному: проїзд через перехрестя з Чернишевського прямо, зупинка «Руна», розворот на «Лісництві», поворот на Чернишевського ліворуч по світлофору. Така зміна не вплине істотно на графік руху, тривалість та протяжність маршруту (довжина «петлі» складає 1000 м), але значно поліпшить транспортне сполучення для жителів і відвідувачів цієї досить віддаленої частини міста».

Підтримати петицію можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1257

Читайте також: У Луцьку просять облаштувати сквер на Рівненській

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром