У Луцьку зливали нечистоти від миття транспортних засобів

02 Червня 2019, 12:34
2360

У Луцьку на гарячу лінію департаменту муніципальної варти надійшло звернення від лучан щодо можливого несанкціонованого зливу нечистот на території міста.

Інспектори відділу «Група швидкого реагування» здійснили оперативний виїзд за вказаною у зверненні адресою та встановлено, що по вулиці Зв’язківців, 5, – інформують на сторінці муніципалів.

Працівниками автотранспортного підприємства 10701 здійснили скид стічної води від миття транспортних засобів, що перебувають на балансі вищевказаного АТП, безпосередньо на зелені насадження, що спричинило забруднення навколишнього середовища та порушення п.п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька.

На відповідальну особу, а саме начальника відділу паливно-енергетичних ресурсів, склали адміністративний протокол за ст.152 КУпАП. 

Додатково інформуємо, що стічні води від миття транспортних засобів, як правило, містять в собі миючі синтетичні засоби, нафтові залишки, солі, мастильні речовини, бруд та пісок, а тому у відповідності до чинного законодавства, повинні зливатися у каналізаційну мережу, попередньо пройшовши очищення та нейтралізацію вмісту забруднюючих речовин в місцевих очисних установках.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром