Не чхатиму на принципи, керуючись політичними вподобаннями, – Шкітер звернувся до Палиці

31 Травня 2019, 20:44
Тарас Шкітер 2315
Тарас Шкітер

У Луцьку на молитовному сніданку, що проходив у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, Ігор Палиця заявив, що пожертвує один мільйон гривень на Волинський обласний перинатальний центр.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер.

«Це гідний вчинок, який заслуговує на повагу. Я, як співзасновник Громадянського Руху «CВІДОМІ» не погоджуюсь із політикою УКРОПу, яку представляє Палиця. Я критикую міську владу, оскільки вважаю, що їхня діяльність здебільшого деструктивна та шкодить Луцьку. Проте мені, як лучанину, приємно бачити відповідальних бізнесменів, яким не начхати на долю рідного краю та містян. І скільки б «Волинські Новини» не лили бруду на Андрія Покровського, якого я поважаю, та який також надає благодійну допомогу (і атовцям, і ситуаційному центру при МВС), я ніколи не переступатиму межу і не казатиму на біле чорне. Я не чхатиму на свої моральні принципи, керуючись політичними вподобаннями в питаннях, які є важливими для благополуччя мого рідного міста. Тому сьогодні я просто скажу Ігорю Петровичу «дякую»!», – йдеться у повідомленні.

Довідково:

Нещодавно у своєму блозі Тарас Шкітер розповів, що «укропівська влада у Луцьку хоче монополізувати благодійність». Мова йшла про те, що підконтрольний УКРОПу медіа-ресурс «Волинські новини» у своєму матеріалі назвав хабарем виділення Андрієм Покровським 500 тисяч гривень на облаштування ситуаційного центру Головного управління Нацполіції. Своєю чергою Тарас Шкітер це спростував і наголосив, що подібні заяви є ні що іншим, як політичними розбірками, які лише шкодять Луцьку. А такий благодійний внесок засновника Громадянського Руху «СВІДОМІ» допоможе пришвидшити створення структури, від якісної роботи якої залежатиме безпека лучан і всього обласного центру Волині.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024