Безробітні Волині можуть безкоштовно пройти бізнес-курси

27 Жовтня 2016, 11:01
2855 Джерело: watcher.com.ua

Із жовтня 2016 року фахівці центрів зайнятості Волині залучають безробітних до здобуття знань, необхідних для створення та розвитку власного бізнесу під час навчання на платформі громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus».

Про це повідомляють у відділі організації профорієнтації Волинського обласного центру зайнятості.

Пройти курси можуть безробітні, які зареєстровані в службі зайнятості понад три місяці та відповідають критеріям участі для проходження навчання із різних напрямків. Під час семінарів у центрах зайнятості дізналися про можливості здобуття нових знань 312 безробітних, з яких 62 дали згоду на навчання. Оголошення щодо масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розміщені в інформаційних секторах центрів зайнятості області «Ваші шанси та можливості».

Фахівці Волинської обласної служби зайнятості активно проходять навчальні курси на платформі «Prometheus» із лютого 2016 року. Це сприяє підвищенню кваліфікації, удосконаленню знань для якісного надання безробітним консультацій щодо пошуку роботи та започаткування підприємницької діяльності.

Спеціалісти вже отримали сертифікати з навчальних курсів «Юридичні аспекти створення та ведення бізнесу в Україні», «Комунікаційні інструменти для побудови репутації», «Підприємництво. Власна справа в Україні», «Як знайти роботу своєї мрії», «Бізнес-англійська», «Психологія стресу та способи боротьби з ним».

Працівники обласного центру зайнятості розробили сучасні вебінари та семінари з техніки пошуку роботи для безробітних та студентів.

Довідково: «Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів. У співпраці з викладачами кращих ВНЗ України створює та розміщує МВОК на власній онлайн-платформі та надає безкоштовну можливість університетам, організаціям та провідним компаніям публікувати та розповсюджувати курси на цій платформі.

Перевагами такого навчання є:

  • будь-коли – навчання відбувається у зручний час, відео-лекції, тести та форум доступні цілодобово;
  • будь-де – проходити курси можливо не виходячи з дому чи в дорозі, для цього необхідно мати доступ до Інтернету;
  • будь-який пристрій – навчатись можна на комп’ютері, планшеті чи телефоні, сайт підлаштовується під будь-який пристрій;
  • будь-хто – навчання безкоштовне.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром