Стрілецька:судова тяганина продовжується

14 Вересня 2015, 09:47
2193

Питання будівництва на Стрілецькій і надалі вирішуватиметься за допомогою суду.

Триває конфлікт зі скандальним будівництвом 18-квартирного будинку по вулиці Стрілецькій,21 б.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє «Народний контроль».

Днями відбулися два судові засідання щодо рішень виконкому про призупинення будівництва, доки забудовник не розробить альтернативний заїзд до забудови з вулиці Яровиця.

Чтайте також: Стрілецька: відбудеться суд над забудовниками

Відтак, за позовом МП «Турія» до Луцького міськвиконкому перше рішення від 18 червня Луцький міськрайонний суд скасував. 

За словами начальника юридичного відділу Луцької міської ради Олександра Рачкова, воно було скасоване, оскільки суд визначив його як незаконне та безпідставне у 1 та 3 пунктах, йдеться про зобов’язання розробити проект доїзду через вулицю Яровиця та призупинити будівництво. Мовляв, виконкому потрібно було не зобов’язувати, а рекомендувати.

«На суді була проголошена лише регулятивна частина, мотивів суд не виклав. Орієнтовний текст буде готовий через кілька днів, вивчивши його, ознайомившись з мотивами, які будуть викладені судом в постанові, тоді буде прийняте рішення про подачу апеляційної скарги», – повідомив Рачков.

Cправа щодо другого рішення, яке виконавчий комітет прийняв 3 вересня, ще буде розглядатися 28 вересня. Однак, ухвалою суду дія рішення призупинена. 

Нагадаємо, мешканці будинків на вулиці Стрілецька збунтувалися навколо будівництва 18-квартирного житлового будинку, тому що доїзд до цієї новобудови запланований через їхню прибудинкову територію та місце, де має бути облаштований дитячий майданчик.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром