Скейт, ролики й настільний теніс: у Луцьку – «Велике дитяче свято»

31 Травня 2019, 15:58
4011

У Луцьку на території рекреаційної зони «Сіті парк» проходять спортивні змагання «Велике дитяче свято», приурочені до Міжнародного дня захисту дітей.

31 травня захід організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський. Для дітей підготували естафети для різних вікових категорій, турніри з футболу, шахів, шашок, настільного тенісу, окрім того на маленьких спортсменів чекають естафети на скейтах і роликах.

Як зауважила координаторка проектів Громадянського Руху «СВІДОМІ» Христина Назар, для гостей підготували показовий виступ бойового українського мистецтва «Спас», розважальну програму від студії свята «Карамболь», а також відбудуться розіграші, а найактивнішим вручать подарунки – сертифікати на майстер-клас з виготовлення ляльок, на покупки від турфірми та різноманітні сертифікати від «Променя».

«При кожній можливості ми маємо робити, аби у дітей було щасливе, активне та здорове дитинство, Такі моменти, як сьогодні, точно відкладуться у їхній пам’яті», – зауважила Христина.

Нагадаємо, луцьким пенсіонерам показали кінострічку «Геній і безумець».

Читайте також: Знайомство зі «СВІДОМИМИ». Психологиня Христина Назар




















1



























Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром