Лучанин, який вбив чоловіка й викинув тіло, може сісти на 15 років

31 Травня 2019, 13:22
затримання підозрюваного 1811
затримання підозрюваного

Правоохоронці викрили 48-річного лучанина в умисному вбивстві мешканця одного із сіл Луцького району.

Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, в середу, 22 травня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Липляни Ківерцівського району виявили мертвого чоловіка. На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції.

Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 46-річний житель одного із сіл Луцького району. Під час огляду тіла судово-медичний експерт виявив ряд тілесних ушкоджень.

Під час досудового розслідування поліцейські виявили причетність до цього злочину 48-річного жителя Луцька.

«Встановлено, що у вівторок, 21 травня, ввечері зловмисник під час конфлікту в дворі одного із будинків у Луцьку до смерті побив потерпілого. Приховуючи сліди злочину, тіло вбитого чоловіка на автомобілі вивіз за місто й викинув у яму з нечистотами. Завдяки чітким та скоординованим діям усіх задіяних до розкриття цього особливо тяжкого злочину підрозділів волинської поліції зловмисника затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри в скоєні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 ( умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром