Лучан кличуть на фестиваль повітряних куль

31 Травня 2019, 09:50
5172

У Луцьку відбудеться міжнародний фестиваль повітряних куль «Аеросфера». В заході візьмуть участь приблизно 10 повітроплавних екіпажів з України та Німеччини.

Захід організовують з 31 травня по 2 червня.

Щорічний повітроплавний фестиваль «Аеросфера» відбудеться вже вдруге. Під час заходу у небо піднімуться близько 10 повітряних куль, кожна з яких вище п’ятиповерхового будинку.  Повітроплавні екіпажі прибудуть із різних куточків України та навіть із Німеччини, щоб вразити глядачів сяйвом аеростатів та майстерністю виконання польотів.

1 та 2 червня заплановані фестивальні розважальні заходи протягом дня: робота фуд-корту, бульбашкове шоу, майстер краси із плетіння зачісок, виготовлення повітряних куль, запускання повітряних зміїв, тематичні розмальовки для дітей, спортивні змагання та інші активності.

1 червня після заходу сонця на відвідувачів чекає світіння аеростатів.

Вхід на фестиваль повітряних куль безкоштовний.

Учасники, які матимуть бажання здійснити політ на повітряній кулі під час фестивалю, зможуть це зробити, попередньо придбавши політ на сайті https://balloonfest.com.ua/aerosfera.

Фестиваль відбудеться на території колишнього іподрому (парк імені Лесі Українки) в Луцьку.

Організатороми повітроплавного фестивалю «Аеросфера» є департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та громадська організація «Івентум».

Польоти на повітряних кулях можливі за наявності сприятливих погодних умов.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром