ДПЗ: власниця магазину вимагає відключити у приміщенні централізоване опалення

26 Жовтня 2016, 17:31
2253 Джерело: zn.ua

Галина Шевчик, власниця магазину продуктів на бульварі Дружби Народів, 4, просить відключити централізоване опалення у приміщенні, щоб встановити індивідуальний прилад для обліку теплової енергії.

Такий запит у середу, 26 жовтня, під час сесії міськради оголосила депутатка Вікторія Побережна.

Вона зауважила, що власниця магазину уже потягом трьох років звертається в ДКП «Луцьктепло» з проханням від’єднати її від системи центрального опалення для встановлення індивідуального приладу обліку теплової енергії, аргументуючи це тим, що у приміщенні достатньо тепла. Коли вмикають централізоване опалення, то в магазині стає дуже спекотно, відповідно продукти харчування псуються.

Робітники змушені відкривати вікна та двері, гріючи вулицю. А так як плату за централізоване опалення підняли, то це ще й додаткове навантаження на оплату комунальних послуг. Власниця не хоче стати боржником «Луцьктепла» і боїться, що за борги у неї заберуть приміщення.

У ДКП «Луцьктепло» щодо цього питання надавали різні відповіді. Зокрема, писали, що встановити індивідуальний лічильник і відімкнути від централізованого опалення приміщення технічно неможливо. На звернення депутатки представники комунального підприємства відповіли, що протягом 2015-2016 років від центрального опалення від’єднали два приміщення, а індивідуальні прилади обліку тепла встановили у 18-ти приміщеннях.

У зв’язку з цим Вікторія Побережна просить у дирекції «Луцьктепла» пояснити, чому існує така вибірковість у прийнятті рішень: кого відключати, а кого – ні. Крім того, вона пропонує розглянути можливість відімкнення від системи приміщення магазину на Дружби Народів, 4.

Коментарі
27 Жовтня 2016, 00:30
<p>В Луцьктеплі сидять виб**дки які хочуть на палю</p>
27 Жовтня 2016, 11:28
відключити у приміщенні централізоване опалення у Луцьку це нереальна проблема Скоти провладні ніколи не дозволять це зробити, навіть сроба викликає звірячу тваринну істерику в Міській раді, котра дає на це дозвіл.<br/>Реальніше взірвати котельню.
27 Жовтня 2016, 14:51
а ми на Молоді також вулицю гріємо. Задуха в квартирі така, що неможливо дихати, в нас на 1 поверсі підсихають м'ягкі меблі що натягнулись сирістю раніше (до опалення) - вікна відкриваємо на цілий вечір. Для чого так палити зараз,коли нема ще морозів. Висновок - побільше спалити газу, щоб побільше стягнути з нас грошей.
27 Жовтня 2016, 17:06
А я цілу зиму мушу включати обігрівач, бо холодно сидіти за комп'ютером цілий день. Офіс в житловому будинку. Плюс за опалення тариф у 10 разів вищий, ніж в аналогічній квартирі. Луцьктепло вважає, що +19 це норма.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром